· ·

Статті

Літні сюрпризи від "ЛВС"!— 08.09.2010

Торговий дім "ЛВС" - широко відомий виробник м'яких меблів в Україні. Висока якість продукції, широкий асортимент, а також високий професіоналізм співробітників і 13-річний досвід роботи, на меблевому ринку вивели компанію і ТМ "ЛВС" в ряди лідерів меблевої галузі.

Компанія постійно стежить за свіжими ідеями у сфері меблевого виробництва, гармонійно розвивається, постійно пропонуючи покупцеві нові рішення. Меблі "ЛВС" завойовують не лише серця клієнтів, але і отримують визнання серед професіоналів. Свідоцтвом цього 4 роки підряд стають перемоги в конкурсі "Кращі меблі України", який проводиться у рамках Міжнародної виставки "Київ Експо Меблі". До того ж, на виставці "Київ Експо Меблі весна 2009" ТД "ЛВС" отримав вищу нагороду конкурсу "Інновація 2009" за модель "Річмонд".

Сьогодні меблі торгової марки "ЛВС" представлені у фірмових салонах в Дніпропетровську і в Києві, а також в усіх регіонах України в салонах ділерів і франчайзи. Меблі ЛВС продаються в сорока містах Росії, є присутніми на меблевих ринках США, і деяких країн СНД.

Торговий дім не зупиняється на досягнутому і продовжує розвиватися. На підтвердження цього, в березні 2010 року асортимент м'яких меблів поповнився трьома новими диванами власної розробки, виконаних в різних стилях, а 22 травня 2010 року в Дніпропетровську відкрився новий фірмовий салон "ЛВС" в меблевому гіпермаркеті "Меблі Караван" на території ТРЦ "Караван".

Окрім м'яких меблів ТД "ЛВС" пропонує широкий вибір корпусних меблів - спальні, стінки, гірки, обідні групи, чайні і кавові гарнітури. Меблі в салонах "ЛВС" подається разом з інтер'єром. Причому усі интерьерные дрібниці: вази, світильники, килимки, покривала, постільну білизну, посуд, свічники, статуетки і інші аксесуари можна придбати разом з меблями.

Компанія ЛВС завжди намагається приємно здивувати своїх покупців, незалежно від пори року. І літо - не виключення! Так, з 1 серпня і до 31 грудня 2010 року Корпорація "ЛВС" пропонує всеукраїнський проект - безвідсотковий кредит на м'які і корпусні меблі. Основною перевагою безвідсоткового кредиту є відсутність переплати за придбаний товар. Таким чином, покупець оформляючи в салоні замовлення, отримує рахунок повної суми і звертається в найближче відділення "Дельта-банку", де оформляє кредит на суму покупки строком на 5 місяців. Покупець отримує товар в строк, обумовлений при оформленні замовлення, і далі веде свої стосунки тільки з Банком і тільки на суму тіла кредиту. Усі витрати по відсотках лягають на компанію "ЛВС". Перелік салонів-учасників акції "Кредит без %" представлений на сайті www.lvs.com.ua.

Робіть обдумані покупки. І нехай нові меблі служать вам довго, приносять радість і зберігають сімейний затишок!